Na succes in Gent en Antwerpen opent Ray een nieuwe winkel in Leuven

Hoo-Ray, een nieuwe beauty hotspot in town!

Goed nieuws voor alle beauty lovers want Ray, het Belgische merk voor kwaliteitsvolle en gezonde skin, body & haircare opent een derde winkel! Na groot succes van de opening van een permanente winkel in de thuisstad Gent en het openen van een nieuwe winkel in Antwerpen in oktober vorig jaar, vind je vanaf 8 maart je favoriete producten in Leuven. Je kan er terecht voor persoonlijk advies en gezonde skincare producten eigenhandig geformuleerd door apotheker Hilde Nys. 

Vijf jaar Ray en drie winkels later

Vijf jaar geleden besloot apotheker Hilde Nys samen met haar zoon Thomas eigenhandig te creëren waar ze destijds naar op zoek was: producten die enkel actieve en functionele bestanddelen bevatten die goed zijn voor je gezondheid, je huid en onze planeet. 

Naast de 2 winkels, in de Koestraat in Gent en de Wiegstraat in Antwerpen, kunnen beauty shoppers vanaf 8 maart terecht in het centrum van Leuven op het adres Mechelsestraat 31 voor het complete assortiment en persoonlijk advies op maat. 

“Het enthousiasme en de steun die we hebben ontvangen van onze klanten in Gent en Antwerpen hebben ons er, samen met de groeiende vraag vanuit Leuven, toe aangezet om een nieuwe winkel te openen. Op die manier kunnen we dichter bij onze klanten staan, gepersonaliseerd huidadvies geven en hen begeleiden naar het gebruik van gezonde cosmetica”, vertelt Thomas Kindermans, co-founder van Ray.

En er is meer! Op 12 maart lanceert Ray een revolutionair anti-aging gamma. Kom langs op 13 maart (Gent), 14 maart (Antwerpen) of 15 maart (Leuven) voor een kennismaking met de nieuwe producten en een feestelijk ontvangst. 

Aankomende lanceringen

  • 12 maart: een nieuw all-in anti-aging assortiment met krachtige ingrediënten om je huid langer jong te houden
  • Nieuwe en aangepaste zonneproducten (zelfbruinende crème, vernieuwde aftersun, zonnebescherming voor je lippen)
  • Nieuw en doeltreffend assortiment tegen acné (najaar)

Maak je graag kennis met Hilde of kom je graag langs in de winkel om het merk beter te leren kennen? Geef ons dan een seintje via ray@talkie.be.

Aanvraag product test

Voor meer informatie of bij vragen, gelieve ons perscontact te contacteren:

Walkie Talkie — ray@talkie.be

Rhany Opalfvens | +32 471 54 07 45

Louise Van Der Taelen | +32 478 04 06 29

 

Download hier alle beelden

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Ray

Over Ray

Ray is een Belgisch huid- en haarverzorgingsmerk geformuleerd en geproduceerd door ervaren apotheker Hilde Nys uit Gent. In haar moeizame zoektocht naar écht gezonde en duurzame verzorgingsproducten, besloot ze samen met zoon Thomas Kindermans zelf producten te ontwikkelen. Ray producten bevatten enkel actieve en functionele ingrediënten die goed zijn voor je gezondheid, je huid en onze planeet. Alle Ray producten worden eigenhandig ontwikkeld in Gent voor een optimale controle over de kwaliteit, gezondheid en duurzaamheid van jouw verzorgingsproducten. Meer informatie: www.ray.care.