Hoo-Ray! Ray opent winkel in Gent

Ontdek 3 nieuwe beauty must-haves: zonnecrème, cica crème en zelfbruinende druppels

De toekomst ziet er stralend uit met Ray! Het Belgische beautymerk blaast vier kaarsjes uit en dat wordt gevierd met de opening van een permanente winkel in Gent. En er is meer! De expert in kwaliteitsvolle en gezonde skin, body & hair care lanceert ook drie nieuwe producten: een zonnebescherming, een cica crème en zelfbruinende druppels. Geef je huid de perfecte verzorging met deze innovaties van Ray!

— Ray: stralende schoonheid, gezonde ingrediënten —

Met aandacht voor kwaliteit en gezonde ingrediënten ontwikkelt Ray verzorgingsproducten die je gezicht en lichaam écht ten goede komen. Het gevarieerde assortiment is het resultaat van de vakkennis van apotheker Hilde Nys in de Veldstraat in Gent. Samen met haar zoon Thomas besloot Hilde eigenhandig te creëren waar ze destijds naar op zoek was: producten die enkel actieve en functionele bestanddelen bevatten die bevorderlijk zijn voor de huid. 

Ray vierde afgelopen maand zijn vierde verjaardag. Dit jaar belooft extra feestelijk te worden, want de succesvolle pop-up in de Koestraat in Gent, wordt nu permanent geopend. Je kan er naast het complete assortiment producten ook terecht voor persoonlijk advies op maat. Als Gent niet in jouw buurt is, shop je de producten eenvoudigweg online via de webshop https://ray.care/

Nieuw in het assortiment: zonnecrème, cica crème en zelfbruinende druppels

Voor de zomer lanceert Ray een minerale zonnebescherming. De onmisbare Ray Zonnecrème beschermt niet alleen elk huidtype met SPF 50, maar voedt de huid ook meteen door toevoeging van cacaoboter. De crème trekt snel in, plakt niet en laat geen witte waas achter. Bovendien bevat hij geen allergiserende of irriterende ingrediënten en geen parfum. Met een score van 100/100 keurt de gezondheidsapp Yuka de crème goed. Niet alleen het hele gezin profiteert ervan, hij is ook oceaanvriendelijk en goed voor de planeet. Nu beschikbaar in verpakking van 50 ml, vanaf eind april ook in 200 ml.

Ray Zonnecrème 50 ml — 24 euro

Shop hier

Naast de zonnecrème breidt het gamma uit met de Ray Cica Crème, een crème die je huid beschermt en herstelt. Door de onmiddellijk verzachtende werking is hij dus erg geschikt voor wondjes, kloven, littekens, irritaties, muggenbeten, plekken met eczeem en beschadiging door koude temperaturen en uitdroging. Ook deze crème scoort 100/100 op Yuka en is daarmee geschikt voor het hele gezin en de meest gevoelige huid.

Ray Cica Crème 50 ml — 17 euro

Shop hier

Als derde lancering stelt Ray zijn nieuwste bestseller voor: de Ray Tanning Drops. Maak je niet langer zorgen over het gebrek aan kleur in je gezicht of over je benen die nog geen streepje zonlicht hebben gezien. Deze zelfbruinende druppels zorgen voor een subtiele, egale bruine teint zonder schade toe te brengen aan je huid. Dankzij het hyaluronzuur heeft het product bovendien een hydraterend effect waardoor je huid ook meteen minder droog aanvoelt. Je kan de druppels gebruiken voor je gezicht (3-5 druppels) of voor je lichaam (6-10 druppels). Gebruik ze puur of meng ze met je dag- & nachtcrème of body lotion. De Ray Tanning Drops scoren 93/100 op de Yuka-app

Ray Tanning Drops 30 ml — 34 euro

Shop hier

Jouw mening telt écht

Feedback wordt bij Ray heel hoog in het vaandel gedragen en omdat Hilde zelf verantwoordelijk is voor de productie van alle verzorgingsproducten kunnen producten continu geoptimaliseerd worden. Zo werd de formule van de oogomtrekcrème onlangs verbeterd naar aanleiding van verschillende reacties van consumenten. De kracht van het product werd behouden, maar er werd gewerkt aan een nieuwe textuur en de crème werd in een handig potje verpakt om tegemoet te komen aan de verwachtingen. 

Ray Oogomtrekcrème 30 ml — 29 euro

Shop hier


Download hier beeldmateriaal

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Ray

Over Ray

Ray is een Belgisch huid- en haarverzorgingsmerk geformuleerd en geproduceerd door ervaren apotheker Hilde Nys uit Gent. In haar moeizame zoektocht naar écht gezonde en duurzame verzorgingsproducten, besloot ze samen met zoon Thomas Kindermans zelf producten te ontwikkelen. Ray producten bevatten enkel actieve en functionele ingrediënten die goed zijn voor je gezondheid, je huid en onze planeet. Alle Ray producten worden eigenhandig ontwikkeld in Gent voor een optimale controle over de kwaliteit, gezondheid en duurzaamheid van jouw verzorgingsproducten. Meer informatie: www.ray.care.