EEN ZUIVERE HUID
VOOR MEER ZELFVERTROUWEN

Zorg voor een zuivere huid met het nieuwe gamma van Ray voor een acnegevoelige huid

Ray, de expert in gezonde en doeltreffende huidverzorging, heeft een nieuw ​ gamma ontwikkeld speciaal voor wie een acnegevoelige huid heeft. Op ​ vraag van haar klanten ging apotheker Hilde Nys op zoek naar all-in ​ formules voor producten die op een gezonde manier voor een zuivere huid ​ zorgen. Het resultaat is een complete lijn die bestaat uit een wasgel, ​ een serum en een gezichtscrème.

De producten uit het nieuwe gamma kunnen gebruikt worden voor iedereen die acne wil helpen voorkomen en tegengaan, zowel door tieners als volwassenen.

Bij de formulering van de producten zijn hoge concentraties aan bewezen ​ ingrediënten gebruikt, met als resultaat vele voordelen en een aanpak in de verschillende fases bij puistjes:

  • Verminderen van overmatige talgproductie (niacinamide & zink)
  • Mattifiëren van de huid (zink & rijstzetmeel)
  • Verwijderen van ​ zwarte puntjes (rijstzetmeel)
  • Helpen bij het voorkomen van verstopte poriën (amandelzuur)
  • Minimaliseren van littekens (niacinamide)
  • Ondersteunen van het microbioom (inuline)

Het doel van deze nieuwe lijn?
Je zelfvertrouwen een boost geven door het helpen verminderen van onzuiverheden en imperfecties.

“Huidproblemen kunnen soms voor onzekerheid en ongemak zorgen. Met dit nieuwe ​ assortiment willen we niet alleen de huid aanpakken, maar ook het ​ zelfvertrouwen van onze klanten versterken. Je goed in je vel voelen, ​ dat verdient iedereen.” - Hilde Nys, apotheker en mede-oprichtster Ray

Wist je dit al?
Verschillende oorzaken kunnen puistjes veroorzaken. Aanleg en hormonale ​ veranderingen kunnen hierbij een grote rol spelen. Ook tal van andere ​ factoren zoals stress, verkeerde huidproducten en ongezonde voeding ​ kunnen voor onzuiverheden zorgen. Het nieuwe gamma werkt zowel preventief als behandelend tegen puistjes.

Heb je last van een droge huid?
Geen probleem! Hilde hield hier rekening mee bij de formulatie en ​ dankzij de hydraterende ingrediënten is het gamma ook geschikt voor jou.

 

 

De ideale routine voor een acnegevoelige huid

1. RAY ACNE PRONE FACE WASH

Een goede huidverzorging begint altijd met een zuivere basis. De nieuwe wasgel voor acnegevoelige huid gaat je huid grondig reinigen zonder uit te drogen. Zink in de wasgel vermindert een overmatige talgproductie en glycerine ​ zorgt er op zijn beurt voor dat je gelaat goed gehydrateerd blijft.


2. RAY ACNE PRONE SERUM

Een tweede stap in een routine is het aanbrengen van een serum. Het serum van Ray voor een acnegevoelige huid vermindert een overmatige talgproductie en zorgt voor een egale huid dankzij niacinamide en verwijdert dode huidcellen dankzij amandelzuur.

Je kan dit serum best drie à vier keer per week ‘s avonds aanbrengen om ​ een optimaal resultaat waar te nemen. Het serum trekt snel in, zodat je ​ onmiddellijk kan overgaan naar de volgende stap: de gezichtscrème.

Good to know: dit serum verschilt van het peeling serum omdat er niacinamide aan toegevoegd is om de talgproductie te verminderen en om littekens ​ door acne te ​ minimaliseren.


3. RAY ACNE PRONE FACE CREAM

Om een routine af te sluiten gebruik je een gezichtscrème. De all-in gezichtscrème van Ray voor acnegevoelige huid bevat rijstzetmeel, niacinamide, zink, inuline, hyaluronzuur en glycerine.

Rijstzetmeel, een veelgebruikt ingrediënt in Koreaanse skincare, staat bekend om zijn vermogen overtollig talg te absorberen en mee-eters aan te pakken. ​ Niacinamide kan helpen om de zichtbaarheid van littekens door acne te ​ minimaliseren en vermindert samen met zink overmatige talgproductie. ​ Inuline ondersteunt het microbioom, terwijl hyaluronzuur en glycerine de huid hydrateren.

 

Zoals altijd is het gamma eerst uitgebreid getest door het team van Ray en ​ een 100-tal testpersonen uit de apotheek. De resultaten zijn ​ veelbelovend: de tevredenheid van de testpersonen die de volledige ​ routine gebruikten was zeer hoog. Ze merkten een zuiverdere en egalere ​ huid op.

Download hier de beelden in hoge resolutie

Voor meer informatie of bij vragen, gelieve ons perscontact te contacteren:

Walkie Talkie - ray@talkie.be

Rhany Opalfvens - rhany@talkie.be

Louise Van Der Taelen - louise@talkie.be

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Ray

Over Ray

Ray is een Belgisch huid- en haarverzorgingsmerk geformuleerd en geproduceerd door ervaren apotheker Hilde Nys uit Gent. In haar moeizame zoektocht naar écht gezonde en duurzame verzorgingsproducten, besloot ze samen met zoon Thomas Kindermans zelf producten te ontwikkelen. Ray producten bevatten enkel actieve en functionele ingrediënten die goed zijn voor je gezondheid, je huid en onze planeet. Alle Ray producten worden eigenhandig ontwikkeld in Gent voor een optimale controle over de kwaliteit, gezondheid en duurzaamheid van jouw verzorgingsproducten. Meer informatie: www.ray.care.